Selflove/Selfhealing ceremonies
Holding space in circle and 1:1
Herbal products

INNER GYM

Bij The Messy Garden Club tune je wekelijks in op je innerlijke tuin en help je, door middel van reflectieopdrachten, contactoefeningen en meditatie, je bewustzijn te vergroten. Zo leer je jezelf beter kennen en kun je bewuste keuzes maken over wie je wilt zijn en hoe jij je authentieke leven het liefst wilt vormgeven.

HOELAHOEP
SWEAT & REFLECT

Tijdens de Hoelahoep sweat & reflect komen de zorg voor lichaam en geest samen. We starten deze gathering met een dynamische hoelahoep workout en sluiten af met een momentje van reflectie door middel van schrijfopdrachten. The Messy Garden Club is all about that body love, so let’s jump right into it and celebrate our magical bodies.

 

Zie rooster

SHADOW WORK
SUNDAY

Shadow work is het, met compassie en geduld, belichten van de schaduwkanten in jezelf. Op deze manier geeft je het liefdevolle aandacht en krijgt het de kans om om te smelten tot iets anders.

 

Tijdens deze ceremonie blikken we terug op de afgelopen week en gaan we aan de slag met de triggers die we daar tegenkwamen. We nemen de tijd om te kijken welke emoties er hierbij opkwamen en onderzoeken of de overtuigingen waarin deze gevoelens geworteld liggen ons nog dienen. Zo niet, dan gaan we wieden en ruimte maken voor iets nieuws.

 

Zie rooster

—ROOSTER—

—Tarieven—

Bless
the Messy 

Toegang voor

1 ceremonie

Own your messyness en neem een duik in het onbekende. Deze kaart stelt je in staat om nieuwe zaadjes te planten en te connecten met je messy soulfam.

For Your
Future Self

Toegang voor 10 ceremonies

verloopt na 6 maanden

Wow, look at you! You Selfhealing Baddie! Met deze strippenkaart kan je lekker aan de slag in jouw innerlijke tuin, daar zal je toekomstige zelf je dankbaar voor zijn.